2024. április 29. - Péter

Beyoncé férjhez ment

Beyoncé Knowles amerikai rythm and blues énekesnő férjhez ment a rap nagyjaként ismert Shawn Carterhez, másképpen Jay-Z-hez, akivel már közel hat éve élt együtt - közölte internetes kiadásában a People magazin.
2008. április 6. vasárnap 17:27 - Hírextra

A hírességek életével foglalkozó hetilap úgy értesült barátoktól, hogy a pár pénteken New Yorkban mondta ki a boldogító igent, s szombatra virradóra tartották az esküvőt követő házibulit a rapper luxuslakásán, amelyet 50 ezer szál, Thaiföldről hozatott fehér orchideával díszítettek fel.

Az esküvő hírét "hivatalosan" nem erősítették meg, az internetes pletykasajtó értesülései szerint azonban a lagzin jelen voltak az énekesnő egykori partnerei a Destiny's Child együttesből, így Kelly Rowland és Michelle Williams. A lesifotósoknak sikerült felismerni a vendégek között Gwyneth Paltrow színésznőt és férjét, Chris Martint, a Coldplay angol rockzenekar énekesét is.

Az egyik meghívott szerint Jay-Z, aki Amerika egyik pénzügyileg legsikeresebb hiphop előadója és vállalkozója, azt akarta, hogy az esküvői ünnepség szűkkörű legyen, azon csak a hozzátartozók és legközelebbi barátok vegyenek részt.

A 26 éves Beyoncé már igen fiatalon sikert aratott a Destiny,s Child együttessel és 2003-ban lett szólóénekes Dangerously in Love című első lemezével. Második lemeze, a B,day 2006 szeptemberében jelent meg. Beyoncé színésznőként a Rózsaszín párduc újabb változatában és a Diana Ross életéből merített Dreamgirls című musicalben játszott.

Jay-Z 38 éves, a Def Jam hanglemezgyártó cég volt elnöke, 1996 óta több mint 35 millió albumot adott el. Úgy hírlik, hogy a rapper minden idők legzsírosabb, 150 millió dolláros üzletét készül nyélbe ütni a Live Nation koncertszervező irodával.

Noha a pár már hat éve járt együtt, nyilvánosan soha nem ismerték be, hogy szerelmespár lennének.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását