2024. március 29. - Auguszta

Lezárták a nyomozást Stohl ügyében

Újabb fejlemények Stohl András ügyében: három vádpontból csak egyben találták bűnösnek.
2010. szeptember 22. szerda 13:51 - HírExtra
A színész még május 8-án okozott súlyos közúti balesetet alkohol és drog hatása alatt. A dunakeszi rendőrség tegnap lezárta a nyomozást.

„Súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette miatt vádemelést javaslunk” – jelentette ki tegnap Kovács László rendőr alezredes, a dunakeszi kapitányság vezetője. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy mivel a Stohl vállalta az elterelést, ezért ejtették a kábítószerrel való visszaélés vádját.

A nyomozás nem erősítette meg azokat a szemtanúi véleményeket sem, miszerint a Bordás ezredest alakító színész segítségnyújtás nélkül elhagyta volna a helyszínt. (Stohl a rendőrök kiérkezése előtt az élettársa kocsijával elhajtott.) „A rendőrök először nem találták, ezért késve értek a helyszínre, de a mentők már ott voltak, így a helyszínelhagyást csak morális kérdésként lehet vizsgálni, a büntetőjog szempontjából azonban nem”- mondta Kovács László.

Azt még nem sikerült tisztázni, hogy a baleset legsúlyosabb áldozatának (Kainz Pál) combcsonttörése mennyire maradandó sérülés. Ez csak november környékén derül majd ki. Amennyiben bebizonyosdik, hogy maradandó sérülésről van szó, akkor öt év lehet a büntetési tétel felső határa. Egyelőre viszont az sem biztos, hogy a bíróság ítéletet hoz még az idén.

Forrás: BorsOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását