2024. április 29. - Péter

Elbocsátások Britney miatt

Elbocsátanak több mint 13 kórházi alkalmazottat abból a Los Angeles-i egészségügyi központból, amelynek pszichiátriáján idén már kétszer kezelték Britney Spearst. A dolgozók közül ugyanis többen belenéztek a popsztár szigorúan titkos vizsgálati dokumentum
2008. március 15. szombat 17:55 - Hírextra
Azt egyelőre nem tudni, hogy az alkalmazottak mikor néztek bele a papírokba és pontosan mit tartalmaztak Spears orvosi dokumentumai. Az esetről már pénteken írt a Los Angeles Times is: a napilap úgy tudja, hogy a több mint 13, a közeljövőben elbocsátandó dolgozó között nincsenek orvosok. A UCLA Orvosi Központ másik 12 alkalmazottja pedig megrovásban részesül, mert Britney számítógépre vitt adataiban kutakodtak.

Arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy bármely kórházi dolgozó kiszivárogtatott volna bármiféle titkos információt Britney ápolásáról. Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy a kórházban ilyen eset történt: 2005 szeptemberében több alkalmazottat kirúgtak ugyanebből az intézményből, mert belenéztek Spears orvosi papírjaiba, miután megszülte első gyermekét, Sean Preston-t.
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását