2024. április 23. - Béla

Megrongálták a polgármester-jelölt autóját

Megrongálták a Fidesz-KDNP paposi polgármester-jelöltjének autóját; a személygépkocsiban több százezer forintos kár keletkezett - közölte Fülöp István, a kormánypártok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei országgyűlési képviselője.
2010. szeptember 21. kedd 14:07 - HírExtra
A Mátészalkához közeli településen még vasárnap este rongálták meg ismeretlenek Kósáné Jakab Valéria, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjének autóját - mondta a politikus.

Hozzátette: a kocsi karosszériáját erős maró hatású anyaggal öntötték le, amely súlyosan károsította a jármű fényezését. A képviselő tájékoztatása szerint a paposi polgármester-jelölt feljelentést tett a több százezer forintos kárt okozott autórongálási ügyben.

Fülöp István (Fidesz), aki a mátészalkai térség egyéni választókerületi képviselője, így az oda tartozó Papos településéé is, elítélte a rongálást, s az MTI-nek nyilatkozva "a törvényes rend és a választás tisztaságának betartására" hívta fel minden jelölő szervezet, illetve a független induló figyelmét.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek megerősítette, hogy valóban érkezett feljelentés Paposról a rendőrségre gépkocsi-rongálás miatt. Az ügyben rongálás elkövetésének megalapozott gyanújával, a mátészalkai rendőrkapitányság rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását