2024. április 19. - Emma

Latin macsóra kattan a démoni szépség

Sármos férfimodellel pózolt legújabb naptárján Bódi Sylvi. A párductestű modell és Viktor pedig a fotózás után még csókot is váltottak.
2010. szeptember 16. csütörtök 11:20 - HírExtra
Merészen erotikus fotókból álló naptárt készít a magyar szépségkirálynő. A szemet gyönyörködtető képek között pedig a szexi modell egy rendkívül jó testű fiúval is pózol.

Az anyaszült meztelenül történt fotózás során a szépség és a férfimodell között szinte sistergett a levegő. A szeretkezést imitáló jelenetben, a magyar szépségkirálynő fedetlen kebleit pusztán Viktor takarja. A hangulat annyira felforrósodott a műteremben, hogy a fotózás után Sylvi még egy csókot is váltott sármos partnerével.

Az extrém helyzetbe került topmodell és a latin macsó között így akkor kialakult valami, ám Sylvinek jelenleg be kell érnie, hogy telefonon érintkezzen az imádott férfival. Viktor ugyanis külföldön kapott munkát, komolyabb kapcsolatról a köztük levő távolság miatt így szó sem lehet. A szépségkirálynőnek egyelőre marad a vágyakozás, és a remény, hogy egyszer újra hasonló helyzetben pózolhat Viktorral a kamerák előtt.



Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását