2024. április 30. - Katalin, Kitti

Paula Wagner UA-stúdiófőnök függetlenedik

Tom Cruise produkciós partnere, Paula Wagner szerdán bejelentette, hogy leköszön a United Artists (UA) stúdiófőnöki posztjáról, és ezentúl független producerként kamatoztatja tudását.
2008. augusztus 14. csütörtök 10:01 - Hírextra
Az UA és anyavállalata, a Metro-Goldwyn-Mayer közleményben fűzte hozzá, hogy Wagner azért továbbra is társtulajdonos marad a Cruise-cégben, és annak "legizgalmasabb filmes vagyonától" sem szakad el.

Cruise és Wagner 2006 novemberétől vezették az UA stúdiót.

Wagner hangsúlyozta, hogy ő azért még mindig hisz abban a látomásban, amit együtt dédelgettek Cruise-zal, amikor felkarolták a közel 90 éve hollywoodi színészek - köztük Charlie Chaplin és Mary Pickford - által alapított vállalkozást.

A producer leszögezte, hogy büszke az elmúlt két év eredményeire.

Ugyanakkor kétségtelen, hogy a szép álmok döcögős valósággá váltak: a stúdió első filmje, a Robert Redford rendezte Gyávák és hősök című filmdráma forgalmazása 30 millió dolláros veszteséggel zárult. Warner szerint a stúdió nem vállalt túl nagy kockázatot a filmmel, és a produkció szimbolikus haszna felbecsülhetetlen volt.

Az UA második próbálkozása, a Valkyrie című Hitler-merényletfilm Cruise-szal a főszerepben, régóta dobozban várakozik már: az MGM szerdán közölte, hogy végül december 26-án kerül sor a premierre.
"Láttuk és teszteltük a mozit, és szerintünk ez az erős film megérdemli a jó bemutató-időpontot" - nyilatkozta az MGM forgalmazási elnöke.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását