2024. június 16. - Jusztin

Elvetélt a Bin Laden unokák béranyja

A brit Louise Pollard (24) béranyaként tízhetes terhes volt Oszama bin Laden unokáival, amikor megverték az utcán Szíriában. A támadás után a nő elvetélt.
2010. szeptember 14. kedd 14:55 - HírExtra
Óriási botrányt kavart két hónapja, mikor a brit Louise Pollard bejelentette, terhes a hírhedt terroristavezér, Oszama bin Laden unokáival. Bin Laden fiának, Omarnak és brit párjának nem lehetett gyereke, ugyanis az asszony már túl idős volt, ezért kerestek béranyát.

Omar és az iszlám hitre áttért párja éppen Szíriában utazgatott, ahova Louise is elkísérte őket. Az ikergyermekekkel várandós nő egy kávéházból a szállása felé tartott, amikor felbukkant két férfi, aki se szó, se beszéd ütni-verni kezdték. Másnap a kórházi kontroll során megállapították, elveszítette a babákat.

A nő nem vállalja újból a béranyaságot, ugyanis szerinte Omar és kedvese eltávolodtak egymástól. Emellett – a nő elmondása szerint – Omar skizofrén, így nem szívesen bízna rá egy gyermeket.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását