2024. április 29. - Péter

Balesetet szenvedett Nika György

Szerencsésen megúszott egy piti balesetet Nika György (53).
2010. szeptember 14. kedd 10:25 - HírExtra
Az MTV korábbi brüsszeli tudósítója – aki hazatérte után Krizsó Szilvia helyett Az Este Pulitzer-díjas műsort vezeti- egy motorossal ütközött. A szerencsétlenség bekövetkezése után a két fél nem tudott dűlőre jutni azzal kapcsolatban, hogy kinek a hibájából történt az ütközés. Nika rendőrt hívott, hogy hivatalos eljárásban tisztázzák a súlyos anyagi kárt okozó baleset felelősségét. A híres műsorvezető Mercedes autója Budapesten a Lánchíd és a Margit-híd közötti felüljárójánál koccant össze a száguldó motorossal.

A baleset azonnali torlódást okozott, és kígyózó sorok várakoztak az érintett útszakaszon. Az összetört autó az út közepén állt, a motor pedig eldőlve, a földön hevert. A helyszínelés kisebb fennakadást okozott a városban. Sokan felismerni vélték a népszerű médiaszemélyiséget, így a kocsiból bámészkodók tömege is csak rontani tudott a csigalassúságban araszoló autóforgalmon.
A Blikk egyik szemfüles olvasója elmondta, hogy rögvest felismerte a baleset egyik szereplőjét, azaz Nika Györgyöt. A sztár korlátlan türelméről adott tanúbizonyságot, hiszen hidegvérrel tűrte a problémás rendőri procedúrát.

Az MTV nem kívánta kommentálni az esetet, azonban telefonon kapcsolták Nika Györgyöt, aki megerősítette a hír valóságtartalmát.

„Ez inkább koccanás volt, mintsem egy nagy ütközés. Én hívtam ki a rendőrséget, amire nem azért volt szükség, mert bárki is súlyosan megsérült, inkább a helyzet tisztázására. Hogy ki volt a balesetben a vétkes, nem tudom, ezt nem az én dolgom lesz megállapítani. Szerencsére a motorosnak nem lett semmi komolyabb baja, és nekem sem”

A Blikk megkeresésére a BRFK megerősítette a híradásokat, miszerint a baleset során senki nem sérült meg, kizárólag jelentősebb anyagi kár keletkezett.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását