2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Eladó Győzike villája

Győzike árulja villáját, a ház hirdetése a MTV teletextjén is megjelent. Szegény Győző már több mint két éve árulja "reality" vityillóját mindeddig eredménytelenül, pedig egyes információk szerint most elkelne egy kis pénz a háznál.
2007. október 20. szombat 19:23 - Hírextra

A zebracsík itthoni élharcosának "vellájának" hirdetési szövege:

"Salgótarjánban eladó a Győzike villa! Új építésű házak környezetében, csendes utcában, különleges belsőépítészeti, világítástechnikai és díszítőelemekkel rendelkező villa világos terekkel, teljes bútorzattal, kényelmi berendezések sorával (társas jacuzzi, szauna, hidromasszázs zuhany, teljesen felszerelt konyha) a legnézettebb valóságshow sztárjától.

Az ingatlan iroda-lakás kombinációnak is alkalmas, ha a lenti 2 szobát különbejáratú irodának használjuk. A duplagarázs az utcaszinten van és könnyű beparkolási lehetőséget kínál."


Nem mindennapi az áru. Néhány bútordarab XVI. Lajos korát is simán veri, ugyanakkor a 90-es évek magyar modernitása is sok helyütt megmutatkozik. A belsőterek minden részletre kiterjedő díszítései egyfajta installációként fogják majd körül a ház jövőbeni tulajdonosát. Kissé objektívebb szempontból azonban megállapítható, hogy különösen a telekterülethez mérten drága az 58 milliós ár.

Az ingatalanok.hu adatbázisában például közvetlenül Győzi háza mellett találunk egy 600 négyzetméteres csodát, ami nyolcszor akkora telken terpeszkedik, mint a valóságshow egykori díszletei. Győző háza 330 négyzetméter a telek, pedig a 600 négyzetmétert sem éri el. Ez már szinte városi beépítettség.

Az eladási szándékról egyébként már 2005-ben beszámoltak az újságok. Az ügy aktualitását az adja, hogy a Blikk információi szerint a vagyonosodási vizsgálat után Győzőt 20 millióra akarja büntetni az APEH, tehát lehet, hogy nem ártana lejjebb menni az árral.

Forrás: hirado.hu/ingatlanok.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását