2024. május 18. - Erik, Alexandra

Összeül a Magyar Ifjúsági Konferencia

Összehívta a Magyar Ifjúsági Konferencia soros ülését Soltész Miklós szociális-, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: a péntektől vasárnapig tartó rendezvényen a kormány és a határon túli magyar ifjúsági szervezetek képviselői nemzetpolitikai, oktatási és kulturális elképzelésekről tanácskoznak.
2010. szeptember 3. péntek 07:37 - HírExtra
A Nemzeti Erőforrás Minisztériumának tájékoztatása szerint a tízéves múltra visszatekintő esemény keretében a határon túli magyar ifjúsági szervezetek képviselői szeptember 4-én, Munkácson, a Városháza üléstermében találkoznak. A küldöttek valamint a kormány és az egyes szakterületek képviselői nemzetpolitikai, oktatási, kulturális és ifjúságpolitikai elképzeléseiket tekintik át.

A rendezvényen részt vesz többek között Soltész Miklós szociális-, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Répás Zsuzsanna nemzetpolitikáért felelős helyettes államtitkár, Wetzel Tamás egyszerűsített honosításért felelős miniszteri biztos, valamint Orosz Ildikó, a Kárpátaljai Magyar Pedagógus Szövetség elnöke és Kovács Miklós, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnöke.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását