2024. május 18. - Erik, Alexandra

Elvesztette második gyermekét Kovács Lázár volt szeretője

Kovács Lázár volt szeretője nemrégiben állt a sajtó nyilvánossága elé azzal, hogy a sztár gyermekét neveli. Most kiderült, Andrea másodjára is teherbe esett.
2010. szeptember 2. csütörtök 10:15 - HírExtra
A sztárszakács gyermekét egyedül nevelő Andrea a titkos kapcsolat lezárása után úgy gondolta, hogy élete hátralevő részében nem talál párt maga mellé. Azonban ez nem így történt. Miután Andrea utcára került Lázárral közös gyermekükkel, hazaköltözött szüleihez. Itt ismerkedett meg azzal a férfivel, akitől teherbe is esett. A sztárszakács volt kedvese tudta, hogy nem tarthatja meg magzatát, ezért elhatározta, hogy elveteti a nem kívánt gyermeket. Erre azonban már nem volt szükség, ugyanis a rengeteg megpróbáltatás kikezdte szervezetét és spontán elvetélt a huszonéves nő.

Bár Andrea nem szeretett volna kistestvért Lázárkának, mégis nagyon megviselték a történtek. Az eset óta már szakított második gyermeke apjával is, és most abban bízik, hogy Lázárral közös gyermekük nem szenved semmilyen hátrányt a kistestvér elvesztéséből eredő trauma miatt.
Andrea szíve mélyén reméli, hogy a továbbiakban nyugalomban élhet fiával.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását