2024. április 25. - Márk

Katy Perry hazánkban ad koncertet

Október 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet napjaink egyik legnépszerűbb amerikai énekesnője, Katy Perry.
2010. szeptember 2. csütörtök 10:08 - HírExtra
A koncertet szervező Live Nation az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy a kedvesen pimasz, kislányosan bájos dalszerző-énekes új albuma, a Teenage Dream a napokban jelent meg, de az azt megelőző első kislemez, a California Gurls az idei nyár egyik legnagyobb slágere volt.

Új lemezéről Katy Perry azt mondja: amikor turnézott, azt szerette volna, ha a közönség többet táncol, ezért most olyan anyagot írt, ami mozgásra ösztönzi az embereket.

A kaliforniai Santa Barbarában 1984-ben született énekesnő úgy gondolja, egyre inkább visszatér gyökereihez. "Nem tudom letagadni, honnan jöttem" - mondja Katy Perry, amikor új albumáról beszél.

Az utánozhatatlan stílusú énekesnő két éve robbant be a köztudatba. Katy Perry - aki Katheryn Elizabeth Hudson néven, két lelkipásztor középső gyermekeként született, gospel- és egyházi zenén nőtt fel, és a templomi karban énekelt - provokatív dalaival vált ismertté. One of the Boys című 2008-as albumából, amely huszonöt országban volt listavezető olyan dalokkal, mint az I Kissed a Girl, a Hot N' Cold, a Thinking of You vagy a Waking Up in Vegas, ötmillió példány kelt el 22 millió digitális letöltés mellett.

Katy hangja és kisugárzása azonban sehol nem érvényesül annyira, mint a koncerteken. Szüntelen energiája árad a közönség felé, s közben olyan mulatságokra is marad ereje, mint óriási, felfújható epreket dobálni a közönségnek - írja a koncertszervező cég.
Katy Perry budapesti fellépésére a jegyek szeptember 3-tól kaphatók.

Huszonkilenc szerencsés magyar rajongó az amerikai popsztár szeptember végi videóklip-forgatásán is részt vehet. Bár a szereplőválogatás már lezajlott, a vállalkozó kedvűek még szeptember 12-ig jelentkezhetnek saját videójukkal is a www.katyklipje.hu weboldalon. A beérkezett és a válogatáson készült videók alapján zsűri választja ki azokat, akik részt vehetnek a nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását