2024. május 13. - Szervác, Imola

Stohl mégis műsort vezet?

Bombaként robban a hír, miszerint ősszel újra visszatér a RTL Klub képernyőjére a ValóVilág! A magyar valóságshow-sikerszéria utolsó része hét évvel ezelőtt futott a tévében, a sorozat most a negyedik évaddal tér vissza.
2010. augusztus 18. szerda 09:53 - HírExtra
Már régóta felröppent a hír, hogy újra elő kellene szedni a fiókbók a nagy nézőszámot becsábító VV-t, azonban költségtakarékossági okokból eddig lefújták a kezdeményezést. Egyes információk szerint egy ilyen kaliberű szuperprodukció több mint egymilliárd forintba kerül. Talán ezért is furcsa, hogy a csatorna miért épen most, a televíziózást is sújtó válság kellős közepén vállalkozik ilyen projekt megvalósítására. Ráadásul, felmerült az ötlet, hogy pont az ország közvéleményét felkavaró botrányhős, Stohl Buci(44) legyen a jelen szériá műsorvezetője. 

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nem cáfolta a hír valóságtartalmát és azzal indokolta az ötletet, hogy Stohl már otthonosan mozog a ValóVilágban, emellett többek között ő futtatta fel az előző adásokat is.

Számára az utolsó esély lenne ahhoz, hogy új életet kezdhessen és visszatérjen a média világába, hiszen mióta május elején ittas és drogos állapotban súlyos autóbalesetet okozott, kegyvesztettként szinte minden csatorna hátat fordított neki és számos munkáját elveszítette.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a Blikknek elmondta, hogy igaz a hír, miszerint a VV visszatér a képernyőre. Az egész stáb a három sikeres évad után készül a negyedikre. Az emberek imádták a műsort, amit mi sem bizonyított jobban, mint a rekordokat döntögető nézettségszám.

Kolosi tudja, hogy anno kik vitték sikerre a műsort, például ezért nem akar felkarolni Stohlt, akinek szakmai tudása elismerésre méltó. A ValóVilág az ő terepe, otthonosan mozog a díszletek között. Tökéletes lenne a feladatra. Ennek ellenére a programigazgató kijelentette, hogy egyelőre korai a személyeket érintő feltevésekről beszélni.

Az emberek a ValóVilág új verzióban sem fognak csalódni. Természetesen újdonságok és meglepetések lesznek. Csupán a nyeremény marad változatlan, ami havi egymillió forint egy éven át. A kérdés csupán az, mikor indul a széria?

– Azt tapasztaltuk, hogy az emberek már újra ki vannak éhezve a "kukkolásra", ezért már 2010-ben elindul a valóságshow. A szereplőválogatásnál tartunk, a www.valovilag.hu oldalon már lehet jelentkezni.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását