2024. április 20. - Tivadar

Vásáry André elégedett

Februárban megjelent Vásáry André "Vásáry André" című lemeze, elsőként a Csillag születik csapatából. André elégedett és boldog a végeredménnyel, úgy érzi megtalálta benne önmagát és a közös hullámhosszat Kasza Tibivel, aki segítségére volt a munkálatokban.
2010. március 19. péntek 13:15 - Patai Zsuzsi
Vásáry André elsősorban különleges hangjáról ismert. Ritka, férfiszoprán hangfekvéssel rendelkezik, amellyel nem sokan büszkélkedhetnek még. Rég óta tisztában van nem mindennapi tehetségével, és mindig is azon dolgozott, hogy elismerjék képességeit. Sokat dolgozik, aminek február végén meg is lett a gyümölcse: megjelent bemutatkozó lemeze!

- Nagyon izgultam mikor először találkoztam a kiadómmal, és az első megbeszélések voltak a cd anyagával kapcsolatban, a számokkal kapcsolatban. - kezdi André. Mint utóbb kiderült, a kiadóban is ugyanúgy izgultak.

- Hála istennek az elképzeléseink abszolút egyeztek, megtaláltuk a közös hangot egyből. A felvételek simán mentek, mivel az elképezés közös volt, nem volt megkötve a kezem éppen ezért könnyen ment mindent.

- Azért különleges számomra ez a cd, mert amikor végighallgatom úgy érzem elégedett vagyok vele. Önmagammal szemben kritikus vagyok, de ez a cd megnyugvással és elégedettséggel tölt el. Apróbb hibákat ugyan mindig találok, de addig jó, amíg tudok apróbb hibákon javítani. - fejtette ki Vásáry André, aki hozzétette; a lemezen nem áriázik, hanem pörgős, fiatalos pop-számokat énekel.


Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását