2024. május 10. - Ármin, Pálma

Tucatnyi határsértőt fogtak

Összesen tizenhárom határsértőt fogtak el a szegedi rendőrök csütörtök este és péntek reggel között Csongrád megyében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
2010. augusztus 13. péntek 10:30 - HírExtra
Hat koszovói állampolgárt csütörtök este 6 órakor Röszkénél, négy algériai migránst éjfél előtt, három palesztint pedig péntek reggel 6 óra után igazoltattak a határrendészek Mórahalom közelében – mondta Pál János.

A határt illegálisan átlépők közül egy algériai férfi ellen közokirat-hamisítás bűncselekmény megalapozott gyanúja, egy koszovói férfival szemben pedig beutazási és tartózkodási szabályok megsértése miatt indult büntetőeljárás. Az algériai állampolgár hamis spanyol személyi igazolvánnyal igazolta magát, a koszovói férfi pedig korábban már megpróbált a zöldhatáron keresztül Magyarországra jutni, így vele szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben – tudatta az alezredes.

A határsértők ügyében idegenrendészeti eljárás indult.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását