2024. május 2. - Zsigmond

Fiatalok haltak szörnyet a frontális karambolban

Két fiatal szörnyethalt, mikor autójukkal egy pótkocsis teherautónak ütköztek az 52-es úton, Kecskemét közelében. A balesetnek a halálos áldozatokon kívül két súlyos sérültje van - értesült a HavariaPress.
2010. augusztus 13. péntek 10:23 - HírExtra
A baleset pénteken reggel történt a főút 22-es kilométerénél. Négy fiatal - két férfi és két nő - tartott autóval a Balatonról hazafelé, Kecskemétre, mikor - eddig tisztázatlan okból - a sofőr áttért a gépkocsival a szemközti sávba. A Volkswagen frontálisan ütközött egy szemből érkező pótkocsis teherautóval. Az ütközés ereje mindkét járművet az árokba lökte.

A Volkswagent vezető fiatalember, valamint a mögötte ülő fiatal nő életét vesztette a balesetben; a másik két fiatalt súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. A holttesteket és a sérülteket a tűzoltók vágták ki a felismerhetetlenségig összetört személyautóból. Az utat a baleset helyszínén lezárták, a forgalmat Izsák felé elterelik.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását