2024. május 19. - Ivó, Milán

Előrehozzák a költségvetési tárgyalásokat?

Várhatóan az október 27-re tervezett kormányülés előtt kormány elé terjeszti a nemzetgazdasági minisztérium a 2011. évi költségvetés tervezetét - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) Kormányzati Kommunikációért felelős Államtitkársága.
2010. augusztus 11. szerda 17:30 - HírExtra
A Magyar Közlöny legfrissebb száma szerint a kormány az október 27-i ülésén tárgyalna a 2011. évi költségvetésről és az azt megalapozó törvények módosításáról, miközben az államháztartásról szóló törvény júliusban elfogadott és már hatályba lépett módosítása szerint az országgyűlési képviselők általános választásának évében, legkésőbb október 15-ig kell a kormány elé terjeszteni a költségvetési törvényjavaslat tervezetét.

A Kormányzati Kommunikációért felelős Államtitkárság közlése szerint "az október 27-i időpont csupán egy tervezett, végső időpont, a Nemzetgazdasági Minisztérium előreláthatóan már előbb be fogja terjeszteni a kormány elé a költségvetési törvényjavaslat tervezetét.

A valóban lényeges határidő pedig, ami az Országgyűlés elé történő benyújtás időpontja, előreláthatóan nem fog eltolódni." A költségvetési törvényjavaslat benyújtásának határideje november 15.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását