2024. május 17. - Paszkál

Az év filmes botránya!

Kaszás Géza és Neményi Ádám producerek közöt igen éles elszámolási vita pattant ki. Az Igazából Apa című filmet közösen jegyzik producerként, azonban a korábbi üzlettársi és baráti kapcsolat mára szertefoszlott.
2010. augusztus 10. kedd 10:40 - HírExtra
Neményi állítása szerint 320 millió forinttal nem számolt el Kaszás Géza. Az ügy lassan bíróság elé kerül, értesült a Blikk.

„Az Igazából apa című film miatt robbant ki a balhé. A 350 millió forint költségvetésű mozit Kaszás Géza cége, a Regulus gyártotta, a koprodukciós partner pedig Neményi Ádám cége volt. A szponzori támogatás nagy részét Neményi korábbi filmes sikereinek köszönhették, így természetesen neki kell elszámolni a pénzadók felé, ám ezt egy előre nem tudja megtenni, mert Kaszás Géza állítólag nem rendezte a pénzügyeket. Pontosabban, elköltött úgy közel 320 millió forintot, hogy nem tudja igazolni, mire. Kaszás azonban azt állítja, Neményi Ádám tartozik neki 37 millió forinttal” – állítja a Blikk informátora.

A Kaszás Géza főszereplésével elkészült Igazából apa című film, csupán 22 ezres nézőszámmal végzett a nézettségi listán. Persze ez nem számítana ha tudná rendezni a két producer a veszteséget. De úgy tűnik erre képtelenek.

"Pedig korábban állandóan együtt voltak, Ádám vitte magával Cannes-ba, bemutatta az összes ismerősének, segített neki, hogy sikerüljön megvetni a lábát ebben a kemény filmes világban" – tette hozzá a Blikk forrása.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását