2024. május 4. - Mónika, Flórián

Bakiparádé a Golden Globe gálán

Az idei Golden Globe díjátadó gálán már a sztárok érkezésekor porszem csúszott a gépezetbe, ugyanis senki sem számolt esőisten könnyeivel.
2010. január 20. szerda 13:00 - HírExtra
Mindezek mellett talán a vicces pillanatok vitték el a pálmát, hiszen Corutney Cox a párját akarta fejbe vágni a kistáskájával, Drew Barrymore először lopott csókot váltott párjával, majd az égiekkel veszekedett az eső miatt, Heidi Klum és Seal szintén az eget kémlelte az esernyő alatt. A gála egyik háziasszonya, Jennifer Aniston lábaiból meglehetősen sokat láttató ruhájában mintha elgurult gyógyszerét keresgette volna párjával a piros szőnyegen, majd Penelope Cruz a személyzet „átvonulásával” együtt állt a kamerák elé, ugyanis a háttérben egy takarítónő és egy kék overallba öltözött road lépdel. Jennifer Garner uszályát az utolsó pillanatban még igazgatja valaki, Julia Roberts pedig – a fotó tanúsága szerint – csípőficamos és négylábú lett.

A „bakik” ellenére a 2010-es Golden Globe is maga volt a fenséges pompa és ragyogás, főként, a hírességek ruhái alapján. A klasszikus feketét idén sem lehetett kiütni a nyeregből. Courtney Cox, Sophia Loren, Halle Berry, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kate Vinslet és Penelope Cruz is ezt választotta. Christina Aguilera, Nicole Kidman és Drew Barrymore a krémes-bézs árnyalatokat részesítette előnyben, míg Fergie, Sandra Bullock, és Jennifer Garner az idei divatszínnek számító lila változatait öltötte magára.

Cameron Diaz vadító vörös estélyiben, az Avatar sztárja, Zoe Saldana pedig visszafogottabb, mély bordó ruhakölteményben pompázott. Marion Cotilard méregzöld ruhájában vélhetően kiérdemelte a legextrémebb alkalmit viselő híresség címét.

Ha kíváncsi vagy a szexis sztárok fotóira, kattints a BellaCafe.hu oldalára!

Forrás: BellaCafe
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását