2024. május 2. - Zsigmond

Udvaros és Dés kapcsolata

Még a gimiből ismerik egymást, sőt, Dorottya egykor a férfi testvérével járt. Dés László vendégül látta Udvaros Dorottyát. A két művész még a gimnáziumból ismeri egymást, ahol László már akkor is koncerteket adott zenekarával.
2008. április 4. péntek 16:14 - Hírextra
A koncertek idején Dorottya és László még csak látásból ismerték egymást. Bár szó sem volt köztük szerelemről, később mégis rokoni közelségbe kerültek.

- A bátyámmal járt a Dorottya – mesélte Dés László a Reflektornak.

Egy bizonyos zongora szintén közös pont a két művész életében, hiszen a zenész több, mint húsz éve írt egy lemezt Dorottyának. Méghozzá ezen a hangszeren.

- Ez egy nagymamai, nagyanyai örökség, ezen még apám is tanult zongorázni. Nem sok sikerrel, mert nagyon lusta volt, de az öccse, tehát az én nagybátyám viszont nagyon jól megtanult rajta játszani.

A hangszer Dorottya számára sem teljesen ismeretlen. Kevesen tudják, de a színésznő is tanult zongorázni néhány évig az általános iskolában.

- Minden vizsgán azt mondta a tanító néni, hogy „ez az a kislány, akinek nincs otthon zongorája és az ének tanár nénihez jár gyakorolni, és most tessék meghallgatni, hogy milyen nagyszerűen …” na én leültem, ott vertem a zongorát, mindig ötöst kaptam

A két művész most újra közösen dolgozik. Egy nagyszabású koncertre készülnek, ahol Dorottya három színészkollégájával adja majd elő Dés László régi és új dalait.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását