2024. május 17. - Paszkál

Lagzi Lajcsi fogyókúrájának kampec?

Nem is olyan régen még Lagzi Lajcsi hihetetlen fogyásától volt hangos a sajtó. De nem sokáig bírta az énekes nassolás nélkül; 20 kiló szaladt fel rá a közelmúltban.
2010. augusztus 5. csütörtök 09:50 - HírExtra
Ez a hír azért is szomorú, mert körülbelül másfél évvel ezelőtt ötven kilót adott le a trombitás mulattató. Az orvosai aggódtak érte, ezért 10 kilós hízást írtak föl neki. Sajnos 10 kilónál nem tudott megállni, pedig igyekszik mindent megtenni súlya megtartása érdekében.

„ Nagyon nehéz volt megállni, hogy ne egyek valami édeset, és valóban előfordult, hogy felszívtam a csokit „– magyarázta. Fogyózni valóban nehéz akkor, amikor öccse, Pisti éppen befejezett egy diétás időszakot.

„A testvérem is sokszor futott már neki a fogyókúrának” – mesélte a Borsnak Lajcsi.

„Most is túl van egy diétán, 32 kilót fogyott. De elkezdett bűnözni, és sajnos vele együtt én is. A fogyókúrám alatt, amit másfél évvel ezelőtt kezdtem el, lemondtam szinte mindenről, ami örömöt okoz, semmi szénhidrát, semmi nassolás. Aztán az orvosom azt tanácsolta, hízzak vissza egy keveset, mert súlyos egészségi gondjaim lesznek. Akkor kóstoltam meg újra a franciakrémest....” – mondta a Borsnak.

„De jó a habos sütemény” – dúdolhatná magában, hiszen botlásának oka, a sok sütemény, amiknek nem tudott ellenállni.

„A testvéremmel az élet minden területén segítjük egymást. Fogjuk egymás kezét. De fogyókúraügyben sajnos elég lazára eresztettük, így most sajnos megint jönnek vissza a kilók. Pisti éppen befejezte a koplalást, nekem meg egy keveset híznom kellett... Így estünk bele már megint a nassolásba, aminek persze azonnal meglett a következménye. Több kiló jött vissza, mint kellett volna. De nem adom fel, minden erőmmel igyekszem odafigyelni az étkezésemre, és sportolok is. Nem könnyű harc, főleg úgy, hogy a testvéremre is figyelnem kell, mert ő simán rábeszél egy újabb sütire.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását