2024. április 19. - Emma

Vének lakodalma

Házassági korrekordot döntött egy litván férfi: 102 évesen vezette anyakönyvvezető elé 76 éves aráját. A szombati esküvőről kedden számolt be a Laikinoji Sostine című helyi lap. Stanislovas Grigas Litvánia második legnagyobb városában, Kaunasban mondta ki
2007. november 7. szerda 06:30 - Hírextra
Kestutis Ignavitavicius, az anyakönyvvezető közölte: nincs tudomása arról, hogy korábban bármely litván "ifjú pár" ilyen hajlott korú lett volna. Az eddigi legidősebb vőlegény 84, a legidősebb menyasszony 80 éves volt a balti országban, az előbbi 1986-ban, az utóbbi 1991-ben kötött házasságot.

A szombaton örök hűséget esküdött két ember 35 éve ismerte egymást, de akkor Grigas még első feleségével élt. 1992-ben özvegyült meg, azóta Mikutiene segítette otthonában, tavasszal pedig oda is költözött.

A lap szerint a 102 éves férfi ötlete volt a házasság. "Ő hozza meg a fő döntéseket a családban, és én általában egyetértek vele" - nyilatkozott az újdonsült ara.
Forrás: mti
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását