2024. május 25. - Orbán

Segítség a károsultaknak

Több mint százötven család kapott ingyenes jogsegélyt Borsodban, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) pedig megkezdte az adományok szétosztását.
2010. augusztus 3. kedd 15:56 - HírExtra
A BKIK 1 millió forint adománnyal segített a rászorulókon, a gyűjtésből befolyt összeget három település és egy óvoda között osztották szét. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara segítségével megkeresték a legrosszabb helyzetben lévő településeket, így százezer forintot adományoztak az alsózsolcai Fekete István óvodának, a fennmaradó pénzt Abaújszántó, Szendrőlád és Sajóecseg települések között osztották szét egyenlő arányban - közölte a szervezet az MTI-vel.

Két nap alatt több mint százötven család kapott ingyenes jogsegélyt Borsodban: Felsőzsolca, Ónod, Szikszó és Sátoraljaújhely polgárai vehettek részt jogi konzultáción, amelyen megtudták a többi között azt, hogy kihez és hogyan fordulhatnak segítségért az árvizet követő problémáik megoldásának érdekében. A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. jogászai szóbeli tanácsadással és különféle nyomtatványok kiosztásával is segítettek - közölte az esemény kommunikációjával megbízott cég az MTI-vel

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását