2024. május 18. - Erik, Alexandra

Várandóssága miatt gurul Dorina?

Kikerekedve, nőies külsővel tűnt fel Galambos Dorina (26) egy koktélkeverő versenyen, ahol természetesen párjával, még az első Megasztár idején, 2003-ban megismert zsűritaggal, Pély Barnával együtt alkottak egy csapatot.
2010. július 30. péntek 10:59 - HírExtra
A résztvevők eleinte azt gondolták a mindig karcsú lányról, hogy babát vár, hisz mindenhol kikerekedett. Ezt Dorina azonnal cáfolta. Az elmúlt vizsgaidőszak kizárólag tanulással töltött heteinek köszönheti a gyorsan rászökött kilókat. Azt viszont hogy mennyivel nyom többet, nem árulta el.

Nem érdekel mennyit híztam, nem állok rá a mérlegre. Végre emberi formám van, idáig nagyon sovány voltam. A Zeneművészeti Egyetemen szereztem diplomát, mint előadóművész. Rengeteget tanultam a vizsgáimra. Most már otthon taníthatok, de ha még megszerzem a Master fokozatot, akkor a főiskolán is – mondta a sztár.

A 7 évvel ezelőtt indult első Megasztár óta Dorinát karcsún láthattuk. Az énekesnő 2007-ben a Playboyban is megmutatta alakját.

Amikor a televíziós vetélkedő során az emberek megismerhettek, csupán 20 éves voltam. Betegséggel küszködtem. 49 kilómmal túl vékonynak számítottam, most 26 évesen így érzem jól magam a bőrömben. Szerencsére Barnának mindenhogyan tetszem, így ezzel a kinézettel is. A főnökömnek sem okoz problémát a változás, sőt kifejezetten örül, hogy nőies formám lett. Szerencsére mindenhol egységesen jött rám egy kis többlet. Nagyobb lett a cicim is. De nem vagyok terhes! Egy jó darabig még nem akarok gyereket– árulta el Dorina.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását