2024. április 26. - Ervin
A hazai média showmanje, Gáspár Győző válaszolt néhány politikai kérdésre. A sztárt baráti szálak fűzik az MSZP új kommunikációs igazgatójához, Déri Balázshoz.
2010. július 29. csütörtök 07:19 - Tamási Ágnes Anna
Nagyon sok negatívumot kapott az elmúlt időszakban Déri Balázst. Neked mi a véleményed erről?

Az információ áramlásról
A kommunikáció szó a latin "communicare" igéből származik, jelentése: valamit közössé tenni, közösen tanácskozni, valamit átadni egymásnak. Az újkori nyelvekben a szó internacionális kifejezéssé vált, jelentése gazdagodott, több értelemben is használják. Jelenthet szállítást (mármint emberek és terhek szállításának technikai eszközeit, sőt a szállítás szervezési formáit is), összeköttetést, érintkezést, tájékoztatást, (hírközlést), ismeretek, információk átadását, cseréjét valamilyen erre szolgáló eszköz, illetve jelrendszer segítségével. (Kommuna, kommün, kommunizmus stb. mind egy szótőből fakad a közös, a közösség, a kapcsolat alapjelentésből.)
Sajnos ugyan abban a cipőben jár, mint én.

Engem is bekategorizáltak egy csoportba, ezt nem tudom magamról lemosni. Az emberek folyamatosan támadnak nemcsak azért, mert az RTL-klub showmanje voltam, hanem most már amiatt is, mert van egy koporsóvállalkozásom. Nem képesek elfogadni, hogy jó üzletember vagyok.

Ugyanez történik most Balázzsal is: feljebb lépett egy szinttel, kommunikációs igazgató lett, és el kezdtek a múltjából táplálkozni, ami gusztustalan. Ezért is pikkelek a magyar médiára, mert nem tudják lezárni a korszakokat, mindig előhoznak valamit, ami már a múlté. Az is egy munka volt, meg ez is egy munka. Minden ember tud mást csinálni, és mindig jó, ha tud is változtatni. Ha ez a fordulat pedig már megtörtént, hagyják már őt nyugodtan a múlttal!

Mennyire lesz megfelelő kommunikációs igazgató?


Nem tudok politizálni, meg nem is akarok, de úgy gondolom, hogy nagyon nehéz dolga lesz.

Mit változatnál az MSZP kommunikációjában?


Én nem a kommunikációt változtatnám meg, hanem a górékat váltanám le. A probléma forrása a következő: volt nyolc évük arra, hogy változtassanak, és az országot felemeljék. Viszont az eltelt idő alatt nem tudom, hogy mit csináltak, mert nem vettük észre ezt a változást.

Szerinted mennyire működik jól a pártok kommunikációja?


Nem igazán szoktam figyelni, és nem is érdekel az egész.

A Jobbik nagyon erős az online műfajban… A többi pártnál szerinted mennyire működik ez?

Így az online műfajt annyira nem ismerem, ahogy magát a politikai sajtót sem,így nem tudok hozzászólni a témához.

Szerinted érdemes lenne politikai bulvárt indítani?

Szerintem a politika sokkal nagyobb bulvár, mint maga a bulvársajtó. Jobban lehet szórakozni rajtuk, mint rajtunk. Az, hogy majdnem elalszanak egy élő közvetítésen, sokkal izgalmasabb, mint, hogy egy sztár mit csinál.

Nagyon sokat szoktam mosolyogni akkor, mikor hétköznap délután bekapcsolom a tévét, és nézem a közvetítést: szegénykék majdnem elalszanak, és kapják az egy millió forintos fizetést.

Mint médiaszemélyiség naponta szerepelsz a sajtóban. Mit javasolnál a gördülékeny kommunikáció érdekében?


Sajnos erre nem tudok mit mondani. Az a baj, hogy egyikük sem tesz semmit, csak egymásra mutogatnak. Ígérgetés helyett jobb lenne, ha tetteket hajtanának végre, és leülnének felnőtt módjára beszélgetni.

Szerinted mennyire jó kommunikátor Orbán Viktor?


Én Viktorral szemben nagyon elfogulatlan vagyok. Ha valaki nézte a Győzike show-t tudhatja, hogy Viktor a kedvenc férfinevem, és ha kisfiam lesz, biztos így fogom hívni, tehát a szimpátia ebben is rejlik.

Orbán Viktorban pedig bízok, és hiszek abban, hogy négy év alatt újra tudja építeni az országot, és jobb korszakot hoz a gyerekeinknek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

TheFallen
2010. július 30. 10:47
Szerintem halvány lila gőze sincs a politikáról, a két utolsó válaszból kiderül.
gizimama
2010. július 29. 12:29
Nem ostoba gyerek ez.
Az a tévés bohóckodás persze ciki volt, dehát valamiből meg kell élni.
balogGY
2010. július 29. 12:28
Jéééé, ez a Győzi tud értelmesen is beszélni?
Örülök hogy vannak ilyen interjúk is....
Lehetne folytatni
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását