2024. április 19. - Emma

Blúzzal gyűjtenek ruhát

Varázslatos muzsika, fantasztikus környezet, belépődíj nélkül – így foglalható össze a július 23–24-én megrendezendő VIII. Lábatlani Arborétum Blues Rock Fesztivál. A zenei esemény fellépői kiállnak az árvízkárosultak mellett.
2010. július 19. hétfő 10:45 - HírExtra
Szerencsétlenül járt embertársainknak ruhát, élelmiszert és adományt gyűjtenek a blues örök műfaját képviselő művészek, akik dedikált relikviákkal teszik izgalmassá a tombolát, amellyel Gombai Dórika őssejtkezelését támogatják.

"Öröm olyan muzsikusokkal együtt játszani, mint a brit Paul Camilleri és csapata, akik nem csak a zenében, de az együttérzésben is osztoznak, akárcsak a többi meghívott" – mondta a Borsnak a Minivel szintén fellépő házigazda, Török Ádám. Az elismert művész külföldi kollégájával 24-én áll majd színpadra, azután, hogy pénteken, a Badacsonyi Borheteken szórakoztatják a nagyérdeműt, vasárnap pedig a Városligeti Sörsátorban koncerteznek.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását