2024. május 18. - Erik, Alexandra

Brad Pitt és Jennifer Aniston titkos találkája!

Néhány hete Pitt titokban találkozott Anistonnal egy New York-i hotelben. Itt a vége a színész házasságának?
2009. október 8. csütörtök 16:35 - HírExtra
Egyre több pletyka kering arról, hogy Brad és Angelina házassága közel sincs rendben. A két celeb 2005-ben jött össze, azután, hogy egy forgatáson Jolie elcsavarta a fejét az akkor Jennifer Anistonnal házas Pittnek. Aniston azóta sem heverte ki a szakítást, és a válás után is rendszeresen tartja a kapcsolatot volt férjével. Most pedig, hogy a házaspár viszonya egyre feszültebbé válik, különösen érdekes ez a találka.

A jelenleg családjával Franciaországban élő Pitt egy New York-i hotelben találkozott Jenniferrel. Bár Jen eleinte nem igazán hajlott arra, hogy újból találkozzon volt férjével, Brad anyja - akivel azóta is jó viszonyt ápolnak - végül meggyőzte őt, hogy bólintson rá.

A szálló szobájában aztán Pitt kipakolt: rázúdította gondjait ex-nejére, ami - tekintve közös múltjukat - nem biztos, hogy túl korrekt lépés volt tőle. Jennifer azonban kegyetlenül őszinte volt, és hamar közölte: nem akar részt venni a Bradék szakításában. Pitt önző volt, és neki magának kell megtalálnia, hol is van a probléma. A találka után pár órával külön távoztak a hotelből.

A jelenleg dús szakállat viselő sármőr visszament Franciaországba, de egyes pletykák szerint nem tervez sokáig ott időzni. Nemsokára Berlinbe utazik néhány barátjához, és távol a családjától gondolkozhat Angelinához fűződő kapcsolatukon. Jolie hajlana elromlott házasságuk rendbetételére, azonban Pitt számára, úgy tűnik, végleg vége a románcnak...
Forrás: Daily Mail Online/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását