2024. április 26. - Ervin

Hamrosan startol az EFOTT

Július 13. és 18. között rendezik meg idén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját (EFOTT) a Pécs melletti Orfűn, ahol a különlegességet idén a "celebkemping" jelenti majd.
2010. július 9. péntek 21:10 - HírExtra
Magyarország legnagyobb hallgatói buliját 1976 óta rendezik meg évről évre más helyszínen. Az első ugyancsak Pécs mellett (Abaligeten) volt, az elmúlt három évben Debrecenben, Dunaújvárosban és Baján tartották meg a találkozót; a tavalyin 64 ezren szórakoztak, ami látogatottsági rekord volt.

A pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) rendezvénysorozathoz kapcsolódó idei orfűi találkozó Korda György és Balázs Klári valamint Ákos koncertjével kezdődik, látható és hallható lesz a Tankcsapda, a Quimby, az idén búcsúzó Kispál és a Borz, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Bëlga, a Belmondo, az Irie Maffia, a Colorstar, a Balkan Fanatik, a Napra, a ®agar, az Anima Sound System, a Zanzibár, a Neo, a Magna Cum Laude. A 30Y a fesztiválon mutatja be legújabb, a Pécsi Tudományegyetemről írt dalát.

A táncdalsátorban ad koncertet mások mellett Csepregi Éva, Kovács Kati, a Kozmix, az Ámokfutók, a Napoleon Boulevard, Szandi, Sipos F. Tamás és Komár László. Idén "celebkemping" is lesz az EFOTT-on: a fesztiválra érkező hírességek (többek között Dévényi Tibor, Benkő Dániel, Aigner Szilárd, Karda Bea, Vad Kati, Hajas László, Sári Évi) közösen állítanak majd sátrat, a felsőoktatási intézmények versenyét pedig az nyeri, amelyik több "celebet" állít maga mellé és hív meg a rendezvényre.

Az EFOTT nyitónapján lép fel a pécsi Expo Center szabadtéri színpadán Seal, aki az idei EKF-program sztárfellépője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását