2024. április 24. - György

Tegye a kormány a dolgát

Az MSZP szerint "parádézás és a szóvirágok" helyett a kormánynak tennie kellene a dolgát, például azonnal visszavonni a rendészetet ellehetetlenítő hárommilliárd forintos zárolást.
2010. június 27. vasárnap 14:04 - HírExtra
Harangozó Tamás szocialista országgyűlési képviselő ezt arra reagálva közölte az MTI-vel vasárnap, hogy Orbán Viktor kormányfő részt vett a Rendőrtiszti Főiskola tisztavatási ünnepségén, ahol a rendvédelemben dolgozók feddhetetlenségét, a rend és a közbiztonság megteremtésének fontosságát, valamint az állami rendvédelem kizárólagosságát hangsúlyozta.

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy a rend és biztonság garantálását semmilyen félkatonai, félrendőri szervezet nem vállalhatja át az állami rendvédelmi szervektől.

Harangozó Tamás szerint a kormány dolga lenne az is, hogy megteremti a közbiztonság anyagi fedezetét.
Örülök, hogy Orbán Viktor a tengerparti nyaralásból hazatérve észrevette, hogy az embereknek mindkét keze tele van munkával - fogalmazott.

Az ellenzéki politikus kitért arra: a félkatonai szervezetek tekintetében szeretnék látni azt a híres pofont, hiszen éppen napjainkban foglalják el a gárdisták a húsz éve példásan és politikasemlegesen működő polgárőrséget. Ezzel szemben egy tehetetlen kormányt látunk csak - hangoztatta.

Harangozó Tamás közölte: az MSZP gratulál az új tiszteknek, nemes szolgálatukhoz erőt, egészséget és a jelenleginél sokkal nagyobb anyagi megbecsülést kíván.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását