2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Molnár Csaba elnök maradt

Ismét Molnár Csaba volt kancelláriaminisztert választotta elnökévé az MSZP Győr-Moson-Sopron megyei területi szövetsége szombaton.
2010. június 26. szombat 18:48 - HírExtra
Glázer Tímea megyei pártigazgató tájékoztatása szerint a küldöttgyűlés országos pártelnöknek javasolja Molnár Csabát és Mesterházy Attila frakcióvezetőt, alelnöknek Simon Gábor választmányi elnököt és Szabadkai Tamást. Választmány elnöknek javasolják Botka László szegedi polgármestert, elnökségi tagnak többek közt Arató Gergelyt, Gurmai Zitát, Kolber Istvánt, Kökény Mihályt, Nemény Andrást, Vadai Ágnest, Gőgös Zoltánt, Lukács Zoltánt, Nyakó Istvánt, Szabó Zoltánt, Teleki Lászlót, Török Zsoltot és Varga Zoltánt.

A küldöttgyűlés a demokratikus normákkal ellentétesnek találta, és állásfoglalásban utasította vissza Kövér László (Fidesz) Gyurcsány Ferenccel, az MSZP volt elnökével, korábbi miniszterelnökkel kapcsolatos fenyegető nyilatkozatát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását