2024. május 3. - Tímea, Irma
Megszokhattuk már, hogy a „Médiadíva” mindig kitalál valami szaftosat, hogy a címlapokon szerepeljen. De most úgy néz ki, hogy hasznossá teszi magát, és ő is segít az árvízkárosultakon.
2010. június 26. szombat 18:03 - Tamási Ágnes Anna
Miként próbálsz segíteni az árvízkárosultakon?

Többféle módon. A televízióban láttam olyan telefonszámokat, amit ha felhívok, pénzzel támogatom a károsultakat. Nos, az összes ilyen számot felhívtam. Támogatom anyagilag is őket, illetve takarót, ruhaneműt, élelmet, valamint tisztítószereket is vásároltam, és ajándékoztam az elesetteknek.

Miért döntöttél úgy, hogy segítesz?


Sajnos érintett vagyok az ügyben! Nagyon sok rokonom, barátom, ismerősöm lakik az elárasztott területeken. Éppen ezért szívügyemnek tartom azt, hogy segítsek rajtuk. Edelényben lakik egy nagyon jó kozmetikus barátnőm az édesanyjával, és tudom, hogy mennyit szenvednek! Egyszerűen borzasztó ezt látni, hogy mi történik.

Az ember szíve összeszorul, ha látja a tévében, hogy mi történik. Sokaknak tönkrement az élete munkája az árvíz által: egyszerűen rettenetes, ha bele gondolok, mennyire szenvednek!

Hogyan reklámozod ezt az egészet?


Nem igazán reklámozom ezeket, mert nem azért csinálom, hogy nagydobra verjem, hogy segítek.  Vannak olyanok, akik név nélkül segítenek, és vannak olyan sztárok, akik odamennek, lefényképezik őket, ott vannak öt percet a média előtt, és mindenki azt gondolja, hogy akkor biztosan ők is támogatják a károsultakat. De sajnos ez nem így van!

Vannak segítőid?


Persze, van egy barátom, aki segít, és leszállítja az egészet kocsival.

Mennyi pénzt áldoztál eddig az egészre?

Ezt nem tudnám megmondani igazából, mert ugye több dologgal segítettem egyszerre. A lényeg az, hogy segíteni tudtam!

Mennyire tartod ezt te Isten Haragjának?

Ki is az a Kiszel Tünde?
Egy nő, akinek neve hallatára százezrek szisszennek fel, legyintenek vagy mosolyognak. Egykori és saját bevallása szerint mai is szexszimbólum. Tünde neve a 80-as évek óta ismert Magyarországon. Azóta évente több tucat címlapon szerepel, folyamatosan témát adva a sajtónak. Gyermeke, gyermekének apja, új 23 éves barátja, legendássá vált autogram-vadászata miatt még a múlt héten is izzott körülötte a levegő.

Forrás: www.rtlklub.hu
Van benne valami, hogy tényleg az emberiség rosszindulata miatt történik az egész. Csak azt nem értem, hogy miért mindig a szegények szenvednek! A gazdagokkal miért nem történik ez meg? Nekik lenne elég pénzük ahhoz, hogy talpra álljanak egy ilyen katasztrófa után. Tényleg csak az egyszerű, dolgos emberekkel történik minden rossz dolog, akik vályogházban élnek, és például az állattartásból keresik meg a napi falatot. Szomorú ez az egész.

Valakinek nagyon nehéz volt így is előteremtenie azt a pénzt, amiből a házát fel tudta építeni, és nem lesz egyszerű ezt helyrehozni. Meg természetesen ott vannak az idős emberek, akik betegek, és szegények! Az életük munkája most romokban hever, mi lesz velük!?

Mi a véleményed, mennyi időbe fog telni, hogy minden helyre álljon?


Ez nagyon hosszú folyamat lesz. Évekbe fog telni. Egy ilyen dolog nem megy egyik napról a másikra. Sajnos lelkileg is nagyon megviselhette őket az egész. Egy ismerősöm mesélte, hogy egy idős nénit ki kellett lakoltatni, mert életveszélyes állapotba került a háza. Ez az idős asszony szó szerint belehalt a bánatba, hogy neki el kellett költöznie onnan!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását