2024. április 28. - Valéria

Benkő teherbe ejtette Andit?

Erre minden lehetőség megvan, ugyanis a Lantművész óvszer nélkül bújt ágyba Andi tolmácsnővel. Kérdésünkre kilenc hónap múlva úgyis megkapjuk a választ.
2009. december 2. szerda 09:35 - HírExtra
Benkő óvszer nélkül szexelt Andreával, a felvidéki tolmácsnővel. Ez önmagában még nem lenne botrányos, az viszont már igen, hogy a lantos mindezt óvszer nélkül csinálta. Az együttlétnek kínos következménye is lehet, mivel Dániel felfogásával összeegyeztethetetlen a fogamzásgátlás: vajon mi születik a románcból?

„ Az élet ellen nem szabad védekezni! Sohasem akartam megakadályozni a fogantatás magasztos csodáját.” Benkő kijelentését bizonyítja a hétfői ágyjelenet, melyben önkívüli állapotában szintén elfeledkezett a védekezésről. Hiába, ilyen extázist csakis egy celeb élhet át. (?)

“Hogy őszinte legyek, egyetlen pillanatra sem emlékszem abból, amit Andreával ott és akkor tettem. Teljesen álomszerűnek tűnt az egész éjszaka. Andrea édes, mint a cukor, pompás nő. Varázslatos a feje búbjától a lábujjáig.” Áradozott Tinódi utódja a leányzóról.
„Mivel két felnőtt emberről van szó, akik szabad akaratukból kerültek intim közelségbe, feltételezzük, hogy tisztában lehettek cselekedetük minden következményével. Éppen ezért nem gondoljuk, hogy a csatorna dolga biztosítani számukra bármilyen védekezési eszközt.” Közölte Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója.

A Bors Szlovákiában utolérte Andrea édesanyját, aki támogatja lánya és a lantos frigyét.
„ Nagyon büszkék vagyunk Andreára. Az apjával együtt boldogok vagyunk, ha őt boldognak látjuk. Szerintünk vállalható, amit a műsorban csinál, de ebbe amúgy sem szólnánk bele,mert már felnőtt nő, a saját belátása szerint cselekszik. Benkő Dánielt is kedveljük, ha a lányom tetszik neki és megértik egymást, mi támogatjuk a szerelmüket.” Nyilatkozta a Borsnak Kovácsné, Andrea édesanyja, aki támogatja a lantos, és lánya frigyét.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását