2020. január 23. - Zelma, Rajmund

A Magna Cum Laude frontembere részegen tolta, már bánja

Mező Misi egy hónappal ezelőtt az egyik szám közepén ittasan esett be a dobok közé...
2010. június 23. szerda 08:33 - HírExtra
Mára már Mező Misi is úgy gondolja, hogy sem hozzá, sem a zenekarhoz nem volt méltó az a viselkedés, amit egy hónappal ezelőtt prezentált az egyik koncerten, ám az alkoholt ezután sem veti meg. "Tudni kell, hogy hol a határ egy piálásnál, azt pedig minden ember saját maga tudja, hogy mennyit bír a szervezete. Olyan hála istennek nem volt, hogy nem emlékeztem valamire, de olyan volt, hogy olyan dolgot csináltam, amire emlékeztem, és másnap megbántam..." - mondta el a tabutv.hu riporterének Mező Mihály, a 1999-ben alakult magyar funk-rock együttes énekese.

"Egy hónappal ezelőtt fáradt gőz kiengedése gyanánt többet ittam a kelleténél a koncert előtt. Van egy nótánk, amikben elég rendesen rázom a fejem, ez egy kemény rock nóta, ami közben eléggé megszédültem és beestem a dobok közé gitárral a kezemben... Szerencsére semmi fizikai sérülés nem keletkezett rajtam, csupán itt belül. Szégyelltem ezt az egész dolgot, mert sem hozzám, és sem a zenekarhoz nem volt méltó az a viselkedés. Azóta egyáltalán nem iszom alkoholt koncert előtt, utána azért persze igen!" - meséli a Tabu Tv internetes videójában a Magna Cum Laude frontembere, aki télen bort, nyáron pedig jéghideg sört szokott inni.

function printFlash() { document.write('
további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu
'); document.write(''); document.write(''); } printFlash();
Forrás: TabuTV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását