2024. május 8. - Mihály

Fiala repül

Akik rendszeres hallgatói a Pont FM reggeli műsorának, a KeljFel Jancsinak, azok tudják, hogy Fiala Jánost már sokszor elküldték melegebb éghajlatra. Ez most megvalósul, bár szerencsére nem pontosan úgy, ahogy a „jóakarók” azt elképzelték.
2008. október 20. hétfő 13:40 - paulson
Fiala János Afrikába utazik, egy kereskedelmi televízió műsorának a keretein belül. Éppen ezért reggel fél hétkor más hang, minden bizonnyal más hangnemben várja a hallgatókat egészen az érdes modorú műsorvezető visszatéréséig.

Október 28-ától, azaz jövő hét keddtől érkezik JoNeS, és ezzel egy időre politikamentes területté nyilvánítjuk a reggeli órákat a Pont FM 88.1-es frekvenciáján. Az úriember neve ismerősen csenghet a rádió hallgatóinak, hiszen ő az egyetlen magyar rockzenei adó zenei vezetője. Ezen felül az Abszolút Rádió műsorvezetője és főszerkesztője (és itt is zenei vezető), a SzelektívHallás Partik szervezője (és „mindenese”). Ami a (rock)zenei pályafutását illeti: 43 magyar és 5 külföldi lemez teljes hangmérnöki munkája, némelyen hangszerelés illetve zeneszerzés elkövetése is az ő lelkén szárad. A korai kelés miatt sem féltjük, tavaly október óta ő a leghosszabb élő rádiós műsorvezetés világrekordjának büszke tulajdonosa, 97.3 órás teljesítményével.

Hogy JoNeS pontosan milyen műsorral járul hozzá ébredésünkhöz, és a nap elindításához egyelőre legyen meglepetés. Mindenesetre kellemes perceket ígérhetünk a rockzene szerelmeseinek hétköznap fél héttől egészen kilenc óráig.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását