2024. április 29. - Péter

Hazatér a hűtlen? Pataky Attila visszatérhet feleségéhez

Pataky Attila szakított fiatal kedvesével. Ezt a megdöbbentő tényt figyelhették meg az énekes magánéletét figyelemmel kísérő rajongók. Miért váltak el útjaik? Vajon tényleg visszatér a régi feleségéhez?
2009. június 25. csütörtök 10:10 - HírExtra
Egy évvel ezelőtt Pataky Attila összejött egy nála 28 (!) évvel fiatalabb lánnyal. A bökkenő csak az volt, hogy a népszerű énekes akkor épp házasságban élt, ráadásul már vagy 20 éve. Pataky azonban azzal oldotta meg a helyzetet, hogy otthagyta feleségét és kisfiát és bebújt az új kedvese ágyába.

Egy éven keresztül úgy látszott, hogy remek döntést hozott: szinte kivirult és nagyon boldognak tűnt. Nem egy alkalommal nyilatkozta azt, hogy megtalálta élete szerelmét és már nem akar mást, csak vele lenni.

Ennek megfelelően a rocker és a nála majd' harminc évvel fiatalabb Erika azóta rendszeres vendége volt a nagy társadalmi eseményeknek és partiknak. Mindig „ügyeltek” arra, hogy a kamerák kereszttüzében mutassák meg a világnak: őket az Isten is egymásnak teremtette. A nagy szerelemnek azonban most hirtelen vége szakadt, mert – a barátok szerint – Attila egyik napról a másikra kiadta a lány útját.

„Együtt utaztak Amerikába, ahol két hetet töltöttek el. Akkor még úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük, de a hazatéréskor szinte percek alatt elváltak az útjaik. Szerintem kint történhetett valami, de nem tudjuk mi” – pletykálta ki az egyik bulvárlapnak Pataky Attiláék egyik közeli barátja. A családi barát szerint Attila abban a stádiumban van, melyben a hűtlen férfiak többsége, miután elhagyták családjukat.

„Úton-útfélen arról beszél, hogy hiányzik neki a régi család, és a kisfia, és nem akar vasárnapi apuka lenni” – mondta el a jól értesült ismerős.

A bulvárlap természetesen felkereste Attila volt feleségét, Pataky Beát is, viszont az énekes második felesége udvariasan csupán ennyit mondott:

„Engem Attila életének csupán az a szeletkéje érdekel, hogy a közös gyermekünknek jó és felelősségteljes apja legyen. A szakításukhoz nincs közöm.”

Vajon hazatér a hűtlen?

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását