2024. április 27. - Zita

Charlie Sheen és exe, házásság után szerződött!

Charlie Sheen nem bízza a véletlenre, hogy magánéletének botrányos részletei a hálószobában maradjanak. Volt feleségével ezért aláíratott egy megállapodást, amelyben némaságra kötelezi.
2010. június 18. péntek 10:03 - Tóth Szilvia
Kétévnyi viharos házasság után végre lezárult Charlie Sheen és Brooke Mueller válópere. Az egykori szerelmespár aláírta a válási papírokat, melyeknek részletei most nyilvánosságra kerültek.

A Két pasi és egy kicsi sorozat sztárja, meglehetősen sokat, havi 55 000 dollárt, azaz több mint tizenkét és fél millió forintot fizet exének gyerektartás nyomán, valamint további egymillió dollárért (kétszázhuszonhétmillió forintért) kivásárolta Muellert hajdani otthonukból. A két korán sem problémamentes szülőnek, sikerült közös megállapodásra jutnia. A házasságukból született két ikerfiúk Bob és Max, az édesanyjuknál maradnak. A bájos anyuka, egyébként éppen újabb, egy hónapos drogelvonón próbál józanodni.

A megaállapodás értelmében Sheen exe, semmilyen körülmények között nem teregetheti ki a családi szennyest, mivel jogi szerződés kötelezi erre. Egyik médiumnak sem beszélhet volt férje szexuális szokásairól, aberrációiról, továbbá titoktartás kötelezi a színész drogfogyasztásáról is.

Amerikában egyébként megszokott dolog házasságkötés előtt, s immár  után is szerződést kötni. Úgy tűnik a távoli országban a "szent" fogalom is új alapokra helyeződik. 



Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását