2024. április 20. - Tivadar

Cicivédőt a magyar rendőrnőknek!

Ezzel a felkiáltással indított kampányt a Rendészeti Védegylet.
2009. augusztus 4. kedd 12:26 - HírExtra
A magyar rendőrnők egyre nagyobb veszélyeknek vannak kitéve. A jelenlegi közbiztonság messze nem megfelelő, egyre több támadás éri a rendőröket - s köztük a rendőr hölgyeket.

Ha pedig egy rendőrlány formás keble ütést kap, akkor az maradandó károsodáshoz is, sőt akár rosszindulatú daganathoz is vezethet. Ennek megelőzésére vetette fel az ötletet a Rendészeti Egylet, hogy a rendőrség szerezzen be ütés- és lövedékálló melltartókat.

Minden olyan rendőrnőnek szeretnék az új melltartót igényelni, akik közterületen járőröznek, vagy bevetéseken vesznek részt. Ők nemcsak direkt támadásokban, de kebelmérettől függően akár egy kocsiból való kiszállásnál is veszélyeztetik cicijük épségét.

Bense Tamás családorvos a Bors megkeresésére elmondta, jő ötletnek tartja a cicivédőt, mert a hölgyek keble rendkívül érzékeny az ütésekre: könnyen bevérezhet, csomók és hegek alakulhatnak ki benne. Ezek többsége felszívódik, ám előfordulhat, hogy rosszindulatú daganat képződik belőle.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a Borsnak elmondta, egyelőre nem adhatnak semmi konkrétumot, de már foglalkoznak a problémával.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását