2024. május 2. - Zsigmond

"A Fidesz figyelembe veszi az MSZP álláspontját"

Több olyan módosító indítványt terjeszt be a médiacsomaghoz csütörtökön a Fidesz, amelyben figyelembe veszi az MSZP-frakció álláspontját, de csak olyan javaslatokat támogat, amelyek olcsóbb, átláthatóbb és működőképes rendszer létrehozását eredményezhetik - közölte Cser-Palkovics András szerdán az MTI-vel.
2010. június 16. szerda 15:27 - HírExtra
A fideszes politikus Lendvai Ildikó sajtótájékoztatója kapcsán adott ki közleményt, amelyen az MSZP elnöke közölte, pártja másfél tucat módosító indítványt nyújtott be a médiacsomaghoz annak érdekében, hogy a közszolgálat ne váljon pártszolgálattá.

Cser-Palkovics András - aki a múlt pénteken benyújtott médiacsomag egyik előterjesztője - közleményében azt írta: csütörtökön, "kompromisszumkészséget mutatva" számos olyan módosító indítványt terjesztenek elő, amelyben figyelembe veszik az ellenzéki frakció álláspontját.

Ugyanakkor - folytatta - csak olyan javaslatokat tudnak elfogadni, amelyek ezen a területen is olcsóbb, átláthatóbb és működőképes rendszer létrehozását eredményezhetik.

A politikus szerint a Fidesz arra kapott felhatalmazást - "ebből fakadóan azért visel felelősséget" -, hogy működőképessé tegye az elmúlt években működésképtelenné tett rendszereket, így például a közmédiumokat.

A Magyar Televíziónak hosszú ideje nincs elnöke, ahogyan nincs az Országos Rádió és Televízió Testületnek sem. Lemondott az Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke, és hamarosan a Magyar Rádiónak sem lesz vezetője - sorolta.

A Fidesz felelőssége, hogy ezt a magyar emberek pénzéből finanszírozott rendszert újból működőképessé, átláthatóvá és olcsóbbá tegye - zárta közlését Cser-Palkovics András.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását