2024. május 17. - Paszkál

Podolski nem lepődött meg

Lukas Podolskit nem lepte meg csapata, a német labdarúgó-válogatott eredményes játéka az ausztrálok elleni, vasárnap esti világbajnoki mérkőzésen.
2010. június 14. hétfő 09:40 - HírExtra
"Jó felkészültünk, és sikerült mindent átvinni a játékunkba" - értékelte az erődemonstráló 4-0-s, durbani győzelmet az első találatot jegyző csatár.

A csapatkapitány Philipp Lahm szerint az első percekben szerencséjük volt, azután viszont bizonyították, hogy minőségi futballra képesek.

"Sok helyzetet alakítottunk ki, a csapat bizonyította, hogy van benne valami. Fontos volt, hogy megnyerjük az első mérkőzést, de hosszú út áll még előttünk" - összegzett a védő.
A több helyzetnél főszerepet játszó és Podolskihoz hasonlóan gólt szerzett Miroslav Klose annak örült, hogy minden jól alakult.

"Lényeges volt, hogy már az első mérkőzés is rendben legyen, így majd tisztelni fognak a következő ellenfeleink. Látták, hogy örömünket leljük a futballban. Nagyon jól éreztem magam."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását