2021. szeptember 22. - Móric

Lezuhant a világbajnok?

Lezuhant Colin McRae, 1995-ös rali világbajnok helikoptere szombat délután Skóciában, nem messze Lanarktól. A rendőrség szóvivője az AFP francia hírügynökségnek elmondta: négy holttestet találtak, de még nem sikerült azonosítani őket, viszont elképzelhető
2007. szeptember 16. vasárnap 09:12 - Hírextra
"A gépen négyen utaztak, egyikük sem élte túl a balesetet. Úgy véljük, hogy a halottak között van Colin McRae, a gép tulajdonosa is" - mondta a rendőrség szóvivője. A SKY News televízió riportere a helyszínen arról számolt be, hogy a Twin Squirrel típusú gép McRae-é és az ő házából szállt fel délután. McRae-nek van jogosítványa a járműre és sokszor repkedett a környéken. A helyszínen jelenleg is több rendőr van, akik a baleset okait próbálják kideríteni. Az elhunytak azonosítását várhatóan vasárnap reggelre fejezik be.

Jean-Eric Freudiger, McRae ügynöke a The Times című brit napilapnak elmondta: a versenyző és öt éves fia is a fedélzeten voltak, akárcsak egy másik felnőtt és egy gyerek. A család baráti viszont kizárták, hogy a felesége és a 9 éves kislánya is velük lettek volna.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását