2024. április 26. - Ervin

Blatternek nincs konkurenciája

A szervezetet jelenleg is vezető Joseph Blatter lesz az egyedüli elnökjelölt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) májusi, tisztújító kongresszusán. Ezt a FIFA jelentette be hétfőn, miután március 31-én lezárult a jelöltállítás.
2007. április 2. hétfő 22:35 - Hírextra
A szervezet tájékoztatása szerint a 71 éves Blattert a hat kontinensről összesen 66 tagszövetség támogatta. "Szeretném megköszönni mindazoknak, akik továbbra is bíznak bennem. Az elmúlt kilenc évben rengeteg nehézséget kellett megoldanom és sikerült több területen is javítani a FIFA működésén, köszönhetően azoknak, akik támogatást nyújtottak nekem" - mondta a svájci sportdiplomata.

Blattert 1998 júniusában választotta első emberévé a nemzetközi szövetség, majd 2002-ben újabb négy évre bizalmat kapott. Egy évvel később aztán Dohában úgy határoztak a tagok, hogy 2007-ig meghosszabbítják a mandátumát és a jövőben mindig a világbajnokságot követő évben rendezik a tisztújító kongresszust, amelyre idén május 31-én, Zürichben kerül sor.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását