2024. május 16. - Mózes, Botond

Lezárták az M6-os autópályát

Négy személygépkocsi ütközött össze az M6-os Tolna megyei szakaszán, ezért lezárták a Budapest felé vezető pályát. Pécs felé sem lehet közlekedni a sztrádán, mert az eső miatt beomlott az út - közölte Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
2010. május 30. vasárnap 17:21 - HírExtra
Farkas Kinga elmondta, hogy a balpálya 126-os km-szelvényénél egy autó megcsúszott egy vízátfolyáson, ez okozta a balesetet. Hozzátette, hogy sérültekről nem tud. Az autópályát a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták, a rendőrök a hatos útra terelik a forgalmat.

A Pécs felé közlekedőket is leterelik az autópályáról, mert az eső miatt meghibásodott az útpálya. A főkapitányság ügyeletese közölte, hogy a leállósáv leomlott egy szakaszon.

A régi hatos úton sem zavartalan a közlekedés, tudta meg az MTI a paksi rendőrkapitányság ügyeletesétől. Dunaszentgyörgy és Szekszárd között a 122 km-szelvénynél 25 centiméteres víz borítja az utat, ezért azt lezárták, és itt is kerülniük kell az autósoknak.

A tűzoltóság dolgozik a víz eltávolításán, tette hozzá az ügyeletes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását