2024. május 2. - Zsigmond

Retinaborzoló csillagok - FOTÓKKAL!

Sztárok, ahogy még sose mutatták maguk! Összeállításunkból kiderül: még a legnagyobb szexszimbólumok is képesek csalódást okozni a külsejükkel. Sharon Stone, Courtney Cox, Rihanna és a többiek rusnya recegői.
2010. május 26. szerda 14:15 -
Mert amint "ezek" bikinire vagy bugyira vetkőznek, s ebbéli minőségükben nem valami agyonretusált magazinlapról mosolyognak ránk, bebizonyosodik: ők sem tökéletesek. Sharon Stone, Pamela Anderson, Courtney Cox és Felicity Huffman legalább korából adódóan küzd a nők ádáz ellenségével, a narancsbőrrel. Ám a fiatal generáció menthetetlenül az édességek, az alkohol és a műkaják csábításának engedve borzolják retinánkat.

A turmixok és gyorskaják királynője, Britney Spears ebben alighanem a cellulitcelebek királynője. Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ellenáll a hamburgerek és a nasik csábításának. Konkrétan hidegen hagyja, hogy hatalmas lerakódott zsírpárnák éktelenekednek a popsiján.

De nem ő az egyetlen, aki vastag bőrrel állja a rajongók pillantásait. Valószínűleg fiatal kolléganői sem mondanak nemet egy kis nassolásra: Rihanna, Lily Allen, Beyoncé combján szintén a cellulit borzasztó nyomaira bukkanni.

De hogy még a Playboy-lányok is narancsbőrrel küzdjenek! Tara Reid és Heidi Montag popsija sem feszes ám, ha nincsen kéznél a photoshop...
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását