2024. május 18. - Erik, Alexandra

Csollány töke tele, Maya Gold frigid- árvízi körkép celebekkel

A viharos, novembert idéző májusi időjárásban a celebek is áznak-fáznak. Körtelefonunkban Csonka Pici plafonjától Szűcs Judit pálmafáján át Maya Gold nemtörődömségén keresztül Kelemen Annáék garázsáig sok minden kiderül. A végén pedig Beázik a HírExtra.
2010. május 19. szerda 07:19 - Páczai Tamás
Csonka a plafonon van

"Nekem már a téllel is tele van a hócipőm!" Fakadt ki a HírExtrának Csonka Pici, akinek van egy hatalmas beázás a plafonján, mert lapos tetejű a háza. "Egy ideig görcsben törtem ki azon, vajon mi lesz, hogy 2 nap alatt másfél havi csapadék fog leesni, nem fogom ezt megúszni szárazon. Attól féltem, hogy a beázás miatt az elektronikus vezetékekben hiba keletkezik, de szerencsére nem történt semmi baj, nem ért viharkár. A beázás természetesen maradt"- nyilatkozta a rég feledett Família Kft. Picije.

Szilveszter rühelli szerkesztőségünket

Ki tudja miért, de vehemensen reagált a viharkárait firtató kérdésünkre a gyűrű ura, azaz Csollány Szilveszter: "Nem fogok mondani semmit az égegyadta világon, mert tele van a tököm veletek". Életünkkel játszva csiklandoztuk az álmoshangú oroszlán bajuszát, de nem kaptunk kielégítő választ arra nézve, hogy Szilveszter miért is rühelli a HírExtrát.

Benedek kórházban

A morcos sportolóval történt beszélgetés után megilletődve tárcsáztuk Uhrin Benedek bácsit. Azt szerettük volna megtudni, eszébe jut-e az elmúlt 100 évből olyan hatalmas vihar, mint amia hétvégén sújtotta Magyarországot. "Most nem alkalmas, mert irodában vagyok! Azaz kórházban!"-válaszolt megkeresésünkre Benedek bácsi. Aggódtunk egészségi állapota miatt, de az énekes megnyugtatta lelkünket: "nincs semmi gond, hívjanak vissza hat órakor, vagy hét órakor".

Elvitte a pálmát

"A tetőről elkezdett pár darab lehullani…csapott bele a monológba Szűcs Judith, akinek legnagyobb fájdalma, hogy az orkán letépte egyetlen pálmájának friss hajtásait. "Percenként hozom vissza a dolgokat a kertből, mert repít mindent a szél; katasztrófaállapotok uralkodnak." Szürreális csatatérré változott kertjében Judit a fűszernövényes kertjéért aggódott nagyon, de szerencsére megkímélte az időjárás az ültetvényt, még a palántái is egyben maradtak. "A pálma azonban nagyon bosszant, több telet átvészelt. Arra vágytam, hogy nekem is legyen legalább egy szép pálmám, mert a nővéremnek nagyon sok van, Athénben él. "

Frigid pornódíva

Nem titkoltan aranyköpés reményében tárcsáztuk Maya Goldot. A csudaszép pornódíva bele is búgta a kagylóba hogy: "Ha leszakad az ég, az se érdekel. Hidegen hagy az időjárásos téma!"

Mi forrósít fel akkor?


Semmi.

Frigid lettél?

Igen!

Hát ezt szomorúan halljuk. De mégis, frigiden hogy tudsz dolgozni?


Nagyon egyszerűen: két kézzel meg két lábbal.

Egyéb alkatrész nem szükséges hozzá?


Nem, csak ezekre van szükség.

Tele a pince

Az árvízi témától elkalandozó beszélgetés után izgatottan rebbentünk a következő virágszálra, Kelemen Annára. "A pincénkben két napja áll a víz, 3 szivattyúval dolgozunk éjjel-nappal. A hegy alatt lakunk, így a hegyről egyfolytában ránk folyik a víz. A ház szerencsére száraz, de a pince egyfolytában tele van." Nehezen viselik a megpróbáltatásokat, Anna szerint a párja nagyon ingerült, mert szinte folyamatosan kint van az esőben.

Feró kútja

Megúntuk a gitt rágását, felkerestük hát Nagy Ferót. 2010 ikonjának a talajvíz okozza a legnagyobb problémát a napokban. "Most olyan 30 centis a víz a pincénkben. Szerencsére ki tudtunk menteni mindent, szép lassan emelkedett a vízszint." Nem szívatja a vizet Feró a pincéből, ugyanis akkor a ház "kútként működne", hiszen a talajvíz szintjének emelkedése miatt úszik a pincéje. A vasárnapi nagy felhőszakadás azonban elöntötte a sztár garázsát is, megúsztatta a motorját és majdnem tönkretette a zenekari felszerelést. "Szerencsére egy 3-4 centivel magasabb részen tárolom a zenekari cuccokat, így oda már nem ért el a víz, megmenekültek a dobok, erősítők"- zárta beszámolóját Nagy Feró.

Beáztunk

Stílszerűen a végére hagytuk a koporsó bizniszben utazó valósághős feleségével készített Nógrád megyei helyzetjelentést, így elmondhatjuk: a HírExtra szerkesztősége is Beázott.
"Kárunk hála Istennek nincsen. Vettünk gumicsizmát, hogy nagyobb esőben is ki tudjunk menni az utcára. " Salgótarjánban szerencsére nincs árvízhelyzet, Bea asszony szerint azonban a helyzet nem nyugis, hanem "olyan idegesítő". "Szerencsére jól szervezik a városban az árvízi védekezést, így a Zagyva nem öntött ki az utcákra. Ha megtörténne, Győzi biztos legény lenne a gáton, bár mi magasabb területen lakunk, így nem aggódok nagyon."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását