2019. december 9. - Natália

Árvíz: több vasútvonal még járhatatlan

Észak-Magyarországon még mindig van olyan vonalszakasz, ahol az árvíz miatt nem járhatnak a vonatok, és az ünnepi hétvégén sem indítják meg a vasúti forgalmat - tájékoztatta a Mávinform közleményében pénteken az MTI-t.
2010. május 22. szombat 07:18 - HírExtra
Továbbra is vonatpótló autóbuszok közlekednek a Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely között, a Vámosgyörk-Újszász-Szolnok vonalon Jászapáti és Vámosgyörk között, a Vác-Balassagyarmat vonalon Drégelypalánk és Balassagyarmat között, valamint a Miskolc-Tornanádaska vasútvonalon Sajóecseg és Szendrő között.

A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon Nyékládháza és Miskolc-Tiszai pályaudvar között csökkentett sebességgel járnak a vonatok.A Miskolc-Hidasnémeti vonalon már sebességkorlátozás nélkül közlekednek a szerelvények, néhány perces késések azonban még előfordulhatnak.

A Dunántúlon a Kaposvár-Siófok vonalon Kapoly és Karád, valamint Tab és Áránd között sebességkorlátozást kellett bevezetni, emiatt 5-10 perces késések előfordulhatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását