2024. május 9. - Gergely

Tárgyalják a magyar Pszicho ügyét

Nagyanyja hullájával tévézett a 23 éves M. László, akit emberöléssel vádolnak. A magyar Norman Bates csalásért is felel: felvette a halott nyugdíját és járadékait. A férfit már korábban zárt osztályon kezelték.
2010. május 21. péntek 16:07 - HírExtra
Horror:

Nyolc hónapig egy szót sem szólt nagyanyja haláláról a pécsi M. László. Hallgatott, hogy felvehesse a halott nyugdíját, életjáradékát és 603 ezres gázdíj-visszatérítését.

K. Józsefné 2008 decemberében esett el a lakásban, ahol unokájával élt. A fiú az ágyra fektette a nagyit, akit az esés miatt kialakult szájzár okán nem tudott táplálni, és mert orvost nem hívott, az idős hölgy egy hét alatt kínok közt éhen halt.

A bíró kérdésére, miért nem hívott orvost, így válaszolt:

„Drága lett volna a temetés, nem volt rá elég a nyugdíj, és akkor mit ettem, ittam volna?!” – „Nem volt fűtés, így az első három hónapban nem volt büdös a nagyi, bejártam hozzá tévézni, de nyáron, amikor szaga lett, nehezen viseltem a bűzt, többször befújtam légtisztítóval” – ecsetelte a részleteket a vádlott.

A vádlott úgy gondolta, megvárja, amíg a csontok elporladnak, és akkor kitakarít. A rendőrök véletlenül vették észre az esetet. Korábban a nagyi bejelentette egy ismerőse eltűnését, ezért mentek ki a lakásra. A borzalmas látvány mindenkit elborzasztott. A nappaliban nyüvek üres bábjai hevertek, a nagymama holtteste  állig betakarva feküdt az ágyon, arca felismerhetetlenségig mumifikálódott.

Az ügyben ítélet nyárra várható.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását