2024. május 19. - Ivó, Milán

Egymilliárd forintot ér Dj Tiesto

Óriási technikai és biztonsági technikával készülnek a hazai szervezők Dj Tiesto jövő szombati fellépésére. A világ első számú lemezlovasát egy napos itt tartózkodásának idejére egy milliárd forintra biztosították.
2010. május 16. vasárnap 17:52 - HírExtra
Három év után jövő szombat este ismét Budapesten lép fel a világ legfelkapottabb sztárlemezlovasa, Tiesto. Bár Tiesto a világ első számú és egyben legkeresettebb DJ-je, távol áll tőle mindenféle sztárallűr. Négy állandó testőrrel járja Európát, kiemelten kezelt biztonságát jelzi az is, hogy a hazai szervezők egymilliárd forintos biztosítást kötöttek itt tartózkodásának idejére. Budapesti látogatása során egy ötcsillagos szállodában piheni ki négy órás fellépésének fáradalmait, majd utazik is tovább a következő helyszínre.

A pünkösd hétvégi buli iránt hetek óta óriási az érdeklődés, elővételben már a nyolcezredik jegyet is eladták, ami máris felül múlja Tiesto utolsó pesti bulijának a nézőszámát. A rendezvény nagyságát jelzi, hogy Tiesto produkciójához öt kamionnyi színpadtechnikát szállítanak Budapestre, amit 78 ember fog tökéletesen összerakni 17 óra leforgása alatt a Hungexpo G arénájában. A profi hang és lézertechnika mellett egy, a legújabb fejlesztésű LED rácsokból felépített hatalmas fal biztosítja az elképesztő látványvilágot.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását