2024. április 25. - Márk

Kártérítést kapott, majd meghalt

Egymillió ausztrál dolláros kártérítést kapott egy ausztrál kaszkadőr, aki a Tom Cruise főszereplésével készült Mission Impossible 2 forgatásán sérült meg, írták szerdán ausztrál lapok. A 45 éves, rákbeteg kaszkadőr a bírósági döntés után pár órával kórhá
2007. december 19. szerda 11:04 - Hírextra
Az új dél-walesi legfelsőbb bíróság múlt hét pénteken döntött arról, hogy Mark Joseph Connolly egymillió ausztrál dolláros kártérítésre jogosult az 1999-ben történt baleset miatt, ami kettétörte felfelé ívelő kaszkadőr karrierjét. A hongkongi John Woo rendezte film volt az első nagyszabású produkció, amelyben az ausztrál kaszkadőr részt vett.

A 45 éves férfit egy ugrató motor találta el: eltört a kulcscsontja és a bal karja, és a baleset után folyamatos fájdalom kínozta. A baleset miatt csak korlátozott mozgásra képes férfi nem tudta tovább folytatni pályáját, és pert indított a felvételt irányító Billy Burton segédrendező ellen. A bíróság pénteken délelőtt döntött a kártérítés összegéről, kevesebb mint négy órával a hasnyálmirigy rákkal küzdő Connoly halála előtt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását