2023. február 6. - Dorottya, Dóra

Drogelvonón a sztár

Ha nem is teljesen önként, de drogambulanciára vonult be Amy Winehouse. A brit rhythm and blues és popénekesnő, akinek Rehab című dalát éppen ez a "téma" ihlette, kiadója és orvosai tanácsára vállalkozott az elvonóra.
2008. január 25. péntek 12:46 - Hírextra
Néhány nappal ezelőtt a Sun című brit bulvárlap közölt képet a kokaint füstölő sztárról. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

Amy Winehouse zajos énekesi sikereit a múlt évben a drogügyek árnyékolták be. Norvégiában őrizetbe vették férjével és fodrászával együtt, mert kábítószert találtak poggyászukban. Winehouse-t akkor óvadék ellenében szabadon engedték, de egy norvég bíróság még kihallgatja őt az ügy kapcsán.

Mint kiadója, a Universal Music közleménye hangsúlyozza: Amy Winehouse családjával, orvosaival és kiadójával folytatott tanácskozás után döntött arról, hogy bevonul a drogelvonóra. Amy megértette: speciális kezelésre van szüksége, hogy megszabaduljon a kábítószer-függőségtől.

Az énekesnő Back to Black című dalát egy, Rehab című dalát hat kategóriában jelölték idén Grammy-díjra. A győzteseket február 10-én jelentik be Los Angelesben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását