2024. március 29. - Auguszta

Gyilkosság áldozata lett a magyar golfkirálynő?

Alaposan gyanúsítható egy férfi azzal, hogy olyan súlyosan bántalmazta 36 éves feleségét budapesti lakásukban, hogy a nő belehalt sérüléseibe - olvasható a rendőrség honlapján.
2010. május 6. csütörtök 20:30 - HírExtra
A Népszabadság online értesülései szerint a BRFK életvédelmi osztályának nyomozói csütörtökön egy Balaton-parti kórházban vették őrizetbe az 50 éves férfit, aki öngyilkosságot akart elkövetni. A Nol.hu úgy tudja, hogy az áldozat és férje szerkesztette a GolfTv műsorát és internetes oldalát, illetve több televíziónak is készített golffal kapcsolatos műsorokat és tudósításokat.

Az MTI információi szerint az áldozat Fodor Krisztina korábbi magyar bajnok profi golfozó, aki korábban a magyar kupát is elhódította, illetve kétszer is az év női sportolójának választották sportágában. Fodor Krisztina volt az első magyar női golfozó, aki 2006-ban indult az amatőr játékosok Európa-bajnokságán, 2007-ben pedig ő volt az ötletgazdája a Sikeres nők a rák ellen mottóval megrendezett jótékonysági golftornának.

A BRFK emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását